Overwatch 2 - így működik a csatabérlet

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 16.
  • Hír
Link másolása
Az Overwatch eddig ismert lootboxos rendszerét az új epizódban felváltja a szezonális battle pass, melynek ingyenes szintjei mögé rejtik az új hősöket is. A Blizzard többet is elárult a részletekről.

A napokban nagy port kavart a rajongók közt a hír, miszerint a Blizzard az Overwatch 2-ben érkező battle pass mögé zárja a játék később érkező hőseit. Mivel az Overwatch első részében mindenki egyből hozzájuthatott az összes karakterhez, ez a változtatás tényleg kellemetlennek hangzik, azt azonban érdemes megjegyeznünk, hogy a hősök egytől egyig a csatabérlet ingyenes szintjeire kerülnek majd - a megoldás hasonlónak tűnik ahhoz, ahogy a Call of Duty-játékok adagolják az új fegyvereket.

Az október 4-én elrajtoló első szezon azonban némi kivételt tesz a fentiekből, a három új hősből kettőt ugyanis rögtön feloldhatunk majd. Sojourn mindenki számára elérhető lesz a játék rajtjakor, az első Overwatch veterán játékosai pedig egyből megkapják Kirikót, a tegnap este bemutatott új támogató karaktert is - a teljesen új játékosok a bérlet ingyenes szintjein találják meg őt a Junker Queennel egyetemben.

Persze a szezonok és a mellettük párhuzamosan futó bérletek rengeteg egyéb újdonságot is tartogatnak majd. A számtalan kozmetikai újdonság közül csak a fenti előzetesben látott új mítikus Genji-skint emelnénk ki, de a kilenc hetente érkező új szezonok mindig hoznak magukkal új térképeket és hősöket is. A decemberben induló második szezon például a tank karakterek névsorát bővíti majd ki egy vadiúj arccal.

Az Overwatch 2 október 4-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre. A játék mindenki számára ingyenes lesz, ráadásul a cross-playnek és cross-progressionnek hála a platformok közt sem állnak majd gátak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...