Egy helyen minden Silent Hill-bejelentés

  • Írta: RangerFox
  • 2022. október 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Sok új információ és bejelentés érkezett a Silent Hill Transmission műsorában, most egy csokorba szedtünk mindent, amiről a Konami az adás alatt mesélt.

Ugyan a Konami nem tudta megakadályozni, hogy ne szivárogjanak ki információk a Silent Hill Transmission tegnap esti műsorából, azért akadt néhány friss információ is. Lássuk, mi történt!

Kezdetnek máris itt van a Silent Hill 2 remake-je, mely a 12 hónapos ideiglenes exkluzivitás révén először kizárólag PlayStation 5-re és PC-re fog megjelenni. Ugyan a megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, azt már tudjuk, hogy a The Medium, a Layers of Fear és a Blair Witch készítője, a Bloober Team fejleszti, továbbá az is kiderült, hogy Masahiro Ito kreatív igazgatóként, Akira Yamaoka pedig dalszerzőként fog tevékenykedni a játékon.

A bejelentések viszont ezzel még nem értek véget. Ezen felül bemutatták az Annapurna és No Code Entertainment (Observation) csapatánál készülő Silent Hill: Townfallt is. Megjelenési dátum ehhez sem érkezett.

Filmes fronton is tartogattak érdekességeket, ugyanis érkezik a Return to Silent Hill, mely az első rész folytatása lesz, és a második játék sztoriját fogja feldolgozni. A készítőkkel, így a visszatérő, a 2006-os mozit is jegyző Christophe Gans rendezővel készített interjú lentebb tekinthető meg.

Ezen felül bemutatták a Silent Hill: Ascensiont is, mely egy különleges SIlent Hill-élményt fog nyújtani a Genvid, a Bad Robot Games, a Behaviour Interactive és a dj2 Entertainment közreműködésében. A projekt 2023-ban érkezik majd, és egy interaktív sorozat lesz, melyet egyszerre több millióan nézhetnek majd, és a nézők hatással lehetnek a történet alakulására.

Végezetül pedig leleplezték a Silent Hill f-et, melyen a Resident Evil Re:Verse munkálatainál is közreműködő Neobards Entertainment dolgozik. Megjelenési dátum sajnos ehhez sem érkezett, viszont egy rettentő hangulatos CGI-előzetes igen. Talán ez tűnik a legígéretesebb projektnek mind közül, amiket az esti műsoron bemutattak - a kedvcsináló videója lentebb tekinthető meg.

3.
3.
DarkCrash
Év híre nálam. De a Silent Hill F inkább tűnik Forbidden Siren és Fatal Frame kombónak mint Silent Hill-nek. Ettől függetlenül lehet jó
2.
2.
zoe9
Azért 5 bejelentésre nem számítottam, főleg nem egy mozifilmre. Ha most kómából ébrednék, azt mondanám biztos karácsony van. Ez eddig nekem az év híre.
1.
1.
Ganzer
Királyság, végre lesz megint SH kontent.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...