Nem jelenhet meg Japánban a The Callisto Protocol

Link másolása
Szomorú hír érkezett, mely elsősorban a japán horrorjáték-rajongóknak lehet fájdalmas, ugyanis nem jelenhet meg a The Callisto Protocol a szigetországban.

Szomorú hír érkezett a The Callisto Protocollal kapcsolatban. A játék Twitter-csatornáján tettek közzé egy japán nyelven írt posztot, melyben arról tájékoztatják a játékosokat, hogy a cím nem fog megjelenni Japánban, mert nem engedik át a CERO értékelésén (ez a japán videojátékok korhatár-besorolásáért felelős bizottság). 

Az okokat nem részletezték, de nyilván nem nehéz kitalálni, hogy a brutális explicit erőszak, a vér és egyéb szörnyűségek ábrázolása közrejátszott ebben. A Striking Distance Studios úgy döntött, hogy eláll a játék Japánban való forgalmazásától, mivel ha megváltoztatnák a tartalmát, akkor nem ugyanazt az élményt közvetítenék a japán játékosoknak, mint a világ többi részén élőknek. Természetesen az előrendelők visszakapják a pénzüket.

A The Callisto Protocol december 2-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

2.
2.
AbsurdShark
Nehogy japánban vért kelljen ábrázolni, az biztosan túl sok lenne a sok ártatlan anime után.
1.
1.
Neo1989
Ha megveszik majd külföldről az eng verziót az még a jobb eset lesz.
Lásd a Witcher 3 esetét.
De valszeg a többség lefogja húzni valamelyik P2P vagy FTP oldalról. Gratulálok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...