Kiadós kedvcsinálót kapott az Evil West

  • Írta: szlav
  • 2022. október 31.
  • Videó
Link másolása
Már csak pár hetet kell várnunk arra, hogy visszahódíthassuk a túlvilági lényektől hemzsegő vadnyugatot. Ha az Evil West legújabb áttekintő előzetese nem hozza meg a kedved a játékhoz, akkor az ügy mindig is veszett volt.

Az elmúlt pár hónapban láthattatok már néhány előzetest a Flying Wild Hog vámpírvadászos vadnyugati akciójátékáról, a mai kedvcsináló azonban minden eddigi videót überel. A kiadós áttekintőnek hála megismerhetjük a nem mindennapi történet főhősét, Jesse Rentiert, aki félelmet nem ismerve száll szembe a szörnyetegek borzalmas seregeivel.

Rengeteg megtanulható képesség, hatalmas fegyverarzenál és néhány igazán vad különleges eszköz vár bennünket, hogy bevessük őket a vadnyugat fenevadjai ellen. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a látványos vérengzést nem csupán egyedül, de egy barátunkkal kooperatív módban is átélhetjük.

Az Evil West november 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

2.
2.
Fata Morgana
Előrendelve akárcsak a GOW:Ragnarök és a Callisto Protocol, szerintem a legjobb három játék az évben természetesen az Elden Ring-en kívül(mert nékem idén ő képviseli a GOTY kategóriát).:))
1.
1.
Csabzz
Weird West, Hard West 2, és most Evil West! Eléggé rámentek a supernatural Vadnyugat témákra mostanság. De imádom:) Ez amolyan Necromunda: Hired Gun-ra hasonlít először, picit Doom-al keverve. Eléggé ilyen corridor shooter-nek tűnik első látásra, ami túl lineárisnak tűnik sajna. De ettől eltekintve érdekel a setting meg a téma:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...