A jövőbeli DC-videojátékok egy bővített univerzum részei lesznek

Link másolása
Nemrég derült ki, hogy James Gunn filmrendező és Peter Safran közösen fognak munkálkodni a DC világán, ami hatással lesz a franchise videójátékaira is.

James Gunn és Peter Safran új szerepkörükben egyesítették a DC-univerzum filmjeinek, tévéfilmjeinek és animációs alkotásainak kreatív irányítását, most azonban úgy tűnik, hogy ez a jövőbeni játékokra is kiterjed majd: David Zaslav, a Warner Bros Discovery vezetője nemrég jelezte, hogy nagyon örül annak az új struktúrának, amelyet Gunn és Safran a kinevezésével megvalósítana.

Zaslav a hét elején tartott egy gyűlést a Warner Bros. Discovery alkalmazottaival, hogy bemutassa a két új elnököt a cégnek, és együtt megbeszéljék a franchise további alakulását. Itt a munkatársak megbeszélték, hogy tervben van "az egységes DC-univerzum bibliájának felépítése", amely szinte minden médiumon megjelenő terméket magába foglalna.

Nem világos, hogy ez azt jelenti-e, hogy a DC világában játszódó jövőbeli játékok kánonnak számítanak-e vagy sem. Összehasonlításképpen a Disney valami hasonlót csinált a Star Warsszal, ahol az olyan játékok, mint a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Star Wars: Battlefront II is a kánon részei.

Még nem esett szó új DC-projektekről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...