Overwatch 2 - lássuk, mit hoz a második szezon!

  • Írta: szlav
  • 2022. november 30.
  • Letöltés
Link másolása
Egy hét múlva élesedik az Overwatch 2 második szezonja. Új pálya, új hős, időszakos események, rengeteg skin és más kozmetikai extra és egy teljesen új battle pass várja majd a játékosokat.

December 6-án startol el az Overwatch 2 második szezonja, azt pedig világosan láthatjuk, hogy a szezonváltással alaposan felpezsdül a live service is, ez pedig nem csak a várt balanszolást és az apró hibajavításokat jelenti. A Blizzard csapata egy vadiúj előzetessel és egy könnyen átlátható roadmappel mutatta be az érkező újdonságokat - fussunk is át rajtuk!

Az online lövölde új tank karakterét, Rammatrát már láthattátok korábban, a vele érkező pálya, az Escort játékmódban pörgethető Shambali Monastery azonban most mutatja meg magát először igazán. Szintén most lepleződött le a Battle Pass is, melynek témája ezúttal láthatóan a görög mitológia köré épül. Rengeteg új skin és egyéb kozmetikai jóság vár ránk a csatabérleten belül és azon kívül is, ráadásul január elején érkezik egy vadiúj event is, a Battle for Olympus. Mellette persze a kínai újévet jelölő esemény és a Winter Wonderland is visszatér a következő egy-két hónapban.

Az Overwatch 2 ingyenesen játszható PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...