Rövid kedvcsinálón a Dragon Age: Dreadwolf

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 5.
  • Teaser
Link másolása
Tegnap ünnepeltük a hivatalos Dragon Age-napot, a BioWare pedig egy rövid Dreadwolf-kedvcsinálóval jelentkezett ebből az alkalomból.

December 4-én tartották a hivatalos Dragon Age-napot, a BioWare pedig egy új Dragon Age: Dreadwolf-kedvcsinálóval jelentkezett ebből az alkalomból. Hosszúnak nem hosszú, viszont a készítők szerint egy játékbeli átvezetőről van szó, amely nem meglepő módon a címszereplő Solast főszerepelteti, és így ágyaz meg a következő rész sztorijának:

A Dragon Age: Dreadwolf megjelenéséről még mindig nincs pontos információnk, azonban a munkálatok végre sínen vannak, így talán már nem kell rá sokat várni. A fenti teaserből kiindulva az sem lenne meglepő, ha a magyar idő szerint december 9-én esedékes The Game Awardson látnánk még a játékot, annak idején ugyanis épp a díjátadón mutatkozott be.

2.
2.
Hab
Előző rész végülis nem volt rossz, de a páncél dizájntól a hányinger kerülgetett (1-2 kivételtől eltekintve), illetve az erőltetett open world miatti mmo jellegű questeket se szerettem. Örülnék, ha ez a rész kicsit közelebb állna az Origins-hez.
1.
1.
hedzsooo
Jo is lehetnem de EA mogottuk meg mindig, ugyhogy varhatoan lesz DLC-tenger, + lesz belole Silver, Gold, Platinum, + Diamond Edition... Ja, meg nem lennek meglepodve ha a kotelezo multis resz is ismet lenne hozza, ami amugy tokre felesleges ilyen cim eseteben de hat benne kell legyen, A Mass Effect jatekokba is bel kellett tegyek miutan mar az EA kezdett dirigalni nekik egyre jobban.

Ugyhogy elorendeles ez tuti nem lesz de azert kivancsian varom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...