Csúsznak a Hogwarts Legacy előző generációs kiadásai

  • Írta: RangerFox
  • 2022. december 13.
  • Csúszás
Link másolása
PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en szerencsére már jövő februárban nekikezdhetünk a kalandnak, azonban az előző generációs konzolokon és Switchen várnunk kell majd még egy kicsit.

A Warner még előző hónapban mutatott egy hosszabb gameplay felvételt a jövőre megjelenő Hogwarts Legacyről. A mai nap azonban szomorú hírt közölt a játék hivatalos Twitter csatornáján. A Hogwarts Legacy PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint Nintendo Switch-re szánt kiadása több hónapot csúszik. Emellett a kiadó szerencsére megnyugtatta a játékosokat afelől, hogy a játék PC-s, PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es kiadása továbbra is tartja a 2023. február 10-i megjelenést. A Deluxe változat előrendelői 72 órás korai hozzáférésben is részesülnek, mely február 7-én indul.

A játék előző generációs kiadásai 2023. április 4-én jelennek meg, míg a Nintendo Switches kiadásra egészen július 25-ig várnunk kell. A fejlesztők türelemre intik a játékosokat, valamint állítják, hogy a lehető legjobb játékosélmény érdekében hozták meg a döntést, hogy néhány hónapot csússzanak a gyengébb hardverre érkező kiadások.

7.
7.
Ca$Hman
2: Mert nem minden 14 éves teheti meg hogy kisírja az új konzolt megjelenés után 1-2 évvel apucinál,és rájuk is gondolni kell, illetve a kereső emberek között is van sok igénytelen, akinek jó a 720p 30fps, pont leszarja.
Ezért kellene rákényszeríteni utóbbi réteget hogyha játszani akar, vegye meg az újat, hogy az igényesebb réteg és a fejlődés haladhasson.
6.
6.
hedzsooo
#2: Mert a kapzsiasag 1 letezo fogalom volt regen, most, + valoszinuleg majd mindig is, amig csak az ember letezik...
5.
5.
crytek
#4: Szerintem lazán lehetne átfedés.Csak foglalkozni kellene vele.
PS4 és ps5 között erőben rengeteg az eltérés... de ha megnézem pl azokat az új játékokat (legyen az only ps exklúziv ami a "csúcsot" képviseli minőségben) rohadtul nem észrevehető kinézetben ez plussz erő.. De mondjuk ha megnézem, hogy a ps3-as uncharted 1-hez képest mit mutatott a szintén ps3-as uncharted 3 az már kb beszarás...
De valamiért nem akarnak grafikát csúcsra járatni.. nézzünk meg pl egy the ordert mit tudott anno a ps4 gen elején... ma se vall szégyent az a game. Most vagy ennyit tudnak ezek az új gépek vagy pont leszarják a "csúcs" grafikát már a fejlesztők
4.
4.
Grabowsky30+
#3: Szerintem sok játék fejlesztésére sajnos rossz hatással van az, hogy ki kell adni előző generációkra is, a hardware teljesítménye és "elavultsága" miatt (xbox one 5gb ddr3-at használ a játékok futtatására). Több mint 2 éve, hogy kijött a ps5 meg a seriesx, el kéne lassan engedni legalább a AAA-s címeknél az előző generációkat. Az amúgy érdekes lenne, de nem magyarra lennék kíváncsi, mert az igencsak torzíthatja a képet. Ahogy nézegettem eladásokat, nagyjából a harmada eladott konzolnál jár a jelenlegi generáció az előzőhöz képest, de azt nem tudhatjuk mennyi romlott el ezekből, mennyi lehet az átfedés, hogy mind a két generációs géppel rendelkezik valaki, és mennyi lehet amit már rég nem használnak csak egy szekrény aljában pihen. Jelen pillanatban még valószínű, hogy több előző generáció van használatban, mint újabb. Mondjuk az már megint egy más kérdés, hogy ezekből a tulajokból mennyi a potenciális játék vásárló bármilyen formában, és mennyi ebből aki első napos vásárló és hajlandó akár 60-70eurot is kiadni egy játékért. Sajnos ezt soha nem fogjuk megtudni, de érdekes lenne ilyen számokat látni.
3.
3.
crytek
#2: Mert sokkal több régi gép tulaj van még mindig

Minden szarról cikkezik mindenki mindenhol,de engem pl olyan adat is érdekelne hogy az új játékokból a series x és ps 5 létezése óta hogy viszonyulnak az eladások régi /új gépekre
2.
2.
Grabowsky30+
Nem igazán értem egyáltalán minek jelenik még meg előző generáción.
1.
1.
hedzsooo
Ugy latszik olykor azert igyekszenek tanulni egyesek masok hibajabol, jol teszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...