Tölthető a Dying Light 2 fejlesztői eszköztára, ajándékot is nyerhetünk vele

  • Írta: szlav
  • 2022. december 14.
  • Hír
Link másolása
A Techland közkinccsé teszi a Dying Light 2 fejlesztői eszköztárát. A nagyra hízott pályaszerkesztő bétája már megérkezett, a legjobb tartalomkészítőket pedig értékes ajándékok várják.

A hagyományos DLC-csomagok mellett más újdonságokat is érkeznek a Dying Light 2-höz a megjelenése után. A Techland csapata most elérhetővé tette Steamen és az Epic Games Store-on a Dying Light 2 fejlesztői eszközcsomagját, melynek köszönhetően alaposan belemókolhatunk a zombis akciójáték pályájába, dialógusaiba és scriptjeibe.

Igazi kincs ez a lelkes modderek számára, de talán a laikusoknak is érdemes lesz próbát tenniük a csomaggal, hiszen a lengyelek a jövő év elején értékes ajándékokat sorsolnak ki a legjobb tartalomgyártók közt. A mod.io-ra feltöltött modok tulajdonosai összesen 5000 dollárnyi pénzjutalmat, egy ASUS gamer laptopot vagy egy AMD GPU és CPU kombópakkot nyerhetnek - a nyereményjáték részleteiért érdemes fellapoznotok a Techland weboldalát, de annyit még megemlítünk, hogy a beküldés határideje 2023. január 20. lesz, a nyerteseket pedig február 2-án hirdetik ki.

A fejlesztői eszköztár kiadásának egyébként jelentős vonzata lesz a konzolos játékosok számára is. Habár a Techland egyelőre nem tűzött ki pontos dátumot, a tervek szerint az eszköztár 2023-as teljes megjelenésével (jelenleg bétaverzió a program) elhozzák valamilyen módon a konzolos integrációt is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...