Márciusban érkezik a Monster Energy Supercross: The Official Videogame 6

  • Írta: szlav
  • 2022. december 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Sűrű lesz a tavasz a motorverseny-rajongók számára. A Milestone bejelentette, hogy márciusban érkezik a Monster Energy Supercross legújabb, hatodik felvonása.

Nem telhet el új év a Milestone következő motokrosszos játéka nélkül. Az olaszok bejelentették, hogy 2023. március 9-én száguld be a Monster Energy Supercross - The Official Video Game 6, ezzel némileg beelőzve az aszfalton induló TT Isle of Man - Ride on the Edge 3-at. Az adrenalintól túlfűtött sárdagasztás természetesen ezúttal sem marad el, az új rész azonban tartogat néhány érdekes újdonságot is.

A műértők már a trailert nézve is felkaphatták a fejüket, a Supercross 6-ban ugyanis a legendás supercross bajnok, Jeremy McGrath mentorál majd bennünket. A bajnokságtól és az aréna reflektorfényeitől távol persze ismét ellátogathatunk a Supercross Parkba, amely minden eddiginél nagyobb és változatosabb formában engedi a gyakorlást. Egy új játékmód is érkezik a Rhythm Attack formájában, ráadásul az online mérkőzések cross-play támogatást élveznek majd, legalábbis a konzolosok közt.

A Monster Energy Supercross - The Official Video Game 6 tehát 2023. március 9-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...