Rise of the Argonauts - a mítosz életre kel

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Codemasters bejelentette, hogy a Liquid Development új akció-RPG-n dolgozik, mely a híres argonautákról szóló mítoszt dolgozza fel.
A Codemasters bejelentette, hogy a Liquid Development új akció-RPG-n dolgozik, mely a híres argonautákról szóló mítoszt dolgozza fel.

 

Az ókori történet szerint Peliasz király unokaöccsét, Iaszónt megbízza az aranygyapjú megszerzésével, így hát a kolléga más választási lehetőség hiányában elindul a Zeusz jóstölgyeiből készült Argó névre hallgató hajón, hogy megszerezze az áhított zsákmányt. Útján számos nagy hős kíséri el: Héraklész (Herkules), Orpheusz, Thészeusz, Péleusz és még sokan mások - szüksége is van rájuk, az egyszer biztos!


Ezt a mítoszt dolgozza fel a Rise of the Argonauts című akció-szerepjáték, melyben a játékos Iaszón bőrébe bújhat, hogy a mitológiai Görögország legvadabb helyszínen keresztülvágja magát célja elérésének érdekében.  Természetesen a hősök itt sem maradhatnak el: a készítők szerint biztosan feltűnik majd Achillész, Héraklész és Atalanta is.



Az új projekt jövőre kerül boltokba: a bejelentés szerint a megjelenés PC-re és a "nagyobb" konzolokra esedékes - a készítők valószínűleg a PS3-ra és az X360-ra gondoltak. A bejelentéssel együtt nyolc új kép landolt galériánkban, és az első trailer is megérkezett.
3.
3.
Sido
Érdekes próbálkozás!remélem jó lesz!
2.
2.
I
Biztos izgi lesz. De jó lenne ha Herkulesnek meg kéne küzdenie egy hydrával. ;)
1.
1.
battlefield2
biztos jo lesz:D egy jo játék egy nagyon izgalmas világban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...