Hosszabb gameplay-felvételen a Hogwarts Legacy

Link másolása
Egyre közeledik a Hogwarts Legacy megjelenése, most egy újabb félórás videót tettek közzé a készítők a játékról.

Ugyan nemrég kiderült, hogy csúsznak a Hogwarts Legacy előző generációs kiadásai, szerencsére ez a csúszás nem érinti a játék PC-s, Xbox Series X/S-es és PS5-ös változatait. Ennek megfelelően tovább járatja a kiadó a játék marketingszekerét, melynek hála most több, mint fél órányi új gameplay-felvételt tekinthetünk meg a jövő év egyik legjobban várt játékáról.

Kezdetnek belenézhettünk, hogy milyen lesz a játék világában való közlekedés. Például bármikor előhívhatjuk a repülő seprűnket, vagy épp magunkhoz hívhatjuk a varázstáskánk mélyén lapuló Hippogriffünket is.

A játékban számos egyéb varázslény is helyet kapott, melyek kiszabadításuk után a saját kis állatgondozó farmunkra kerülnek. Ha jól bánunk velük és rendszeresen etetjük és gondozzuk őket, akkor értékes nyersanyagokkal gazdagodhatunk majd, melyeket különböző felszerelésekre, valamint a farmunk automatizálására fordíthatunk.

Akció közben figyelhettük meg a Hogwarts Legacy harcrendszerét, melyben rendkívül látványos kombókat hajthatunk végbe, sőt, még a gyilkos átkot is használhatjuk majd. A játék Deluxe változatainak előrendelői exkluzív sötét varázslatok felszerelést, valamint egy arénamódot is kap majd, erről nézhettünk meg egy rövid videót.

Végezetül pedig a Szükség Szobája került terítékre, melyet kedvünkre kidekorálhatunk majd. Nagyon részletes szerkesztőfelülettel rendelkezik a játék, és többszáz különböző használati tárgyat és díszt tudunk majd elhelyezni. Itt tudjuk majd a szükséges felszereléseinket, főzeteinket is elkészíteni majd.

A Hogwarts Legacy PC-s, PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es kiadása 2023. február 10-én jelennek meg. A Deluxe változat előrendelői 72 órás korai hozzáférésben is részesülnek, mely február 7-én indul. PS4-re és Xbox One-ra április 4-én, míg Nintendo Switchre július 25-én jelenik majd meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...