Új játékmód érkezik a Bright Memory: Infinite-hez

Link másolása
Új játékmóddal érkezik a Bright Memory: Infinite legújabb frissítése, melyben a kameranézet az FPS és a TPS nézetek között dinamikusan fog váltakozni.

Bright Memory: Infinite még 2021-ben jelent meg PC-re, tavaly pedig konzolokra is ellátogatott. A pazar grafikával rendelkező akciójáték a rövid játékideje miatt inkább afféle tech demonak is tekinthető. Ez természetesen nem állította meg a fejlesztőket abban, hogy folyamatos frissítésekkel még jobbá tegyék az alkotásukat. A soron következő frissítés a szokásos hibajavításokon és optimalizáción túl például egy új játékmódot is tartalmaz majd.

Ez a játékmód a Perspective-Assist névre fog hallgatni, bekapcsolásával pedig a kameranézet dinamikusan fog váltakozni TPS és FPS nézet között. Ha a karakterünkkel futunk, illetve ha célzás nélkül lövünk a fegyverünkkel, akkor TPS nézetbe, ha pedig képességeinket használjuk, vagy célzunk a fegyverünkkel, akkor pedig automatikus FPS nézetbe vált a játék. Az új frissítés egyelőre kizárólag PC-n érhető el, konzolokra később látogat el.

1.
1.
crytek
Bazári skinek itt is pff. Nem hogy azt a kemény max 3 órát toldozgatnák.. Ja nem mert az kell a 2. részhez :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...