Marad Bőrpofa a Dead by Daylightban

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 18.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztők megerősítették, hogy az egyik ikonikus karakter továbbra is a játékban marad.

A Behavior Interactive reagált a hírre, miszerint a texasi láncfűrészes gyilkos, Bőrpofa a licence lejárata miatt kikerülne a Dead by Daylightból. A dolgot az egyébként megbízható szivárogtató, DBDLeaks Twitter bejegyzése indította el, azonban a fejlesztők maguk is Twitteren erősítették meg, hogy a karakter "nem megy sehova".

A játék népszerűsége a 2015-ös megjelenése óta töretlen, az évek során számos közös tartalom és crossover készült hozzá, ezek közül a legemlékezetesebb a Stranger Thingsszel közös esemény volt, de csináltak már crossovert a Resident Evillel és a Hellraiser-franchise-szal is.

1.
1.
DamonSan
Igazán kár, hogy nem szedik ki. Pont ez az egyik gyilkos, ami élvezhetetlenné és idegesítővé teszi az egész játékot. A campelésen és a tunnelelésen kívül semmire nem jó, így csak azok játszanak vele, akik nem tudnak játszani.
A játék népszerűségével kapcsolatban pedig erősen vitatkoznék, ugyanis az egész teljesen killer sided lett mostanra és a bugok miatt egyenesen játszhatatlan. Sosem volt nagyon népszerű és egyre kevésbbé az. Unfair orosz játékosokon kívül nem nagyon játssza más mostanra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...