Végső traileren a Redemption Reapers

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 16.
  • Videó
Link másolása
A körökre osztott, csapata alapú játék megjelenése már a kanyarban van, az utolsó trailer pedig a történetbe és a játékmenetbe is enged némi betekintést.

A Redemption Reapers egy csapat zsoldosról és a ő végeláthatatlan harcukról szól majd a Mortoknak nevezett szörnyűségekkel szemben. A játék során a csapat mikromenedzselése és a csapattagok összhangjának megtalálása lesz a fő feladatunk, hogy minden összecsapásból ne csak győztesen, de minimális veszteségekkel kerüljünk ki.

A játék érdekessége, hogy a csapat tagjait olyan színészek szinkronizálták, mint Alejandra Reynoso (Castlevania, DOTA2), Jason Spisak (Arcane), Kyle McCarley (NieR: Automata), Allegra Clark (Apex Legends, Dragon Age: Inquisition), David Lodge (Persona 5, Final Fantasy XV) és Caleb Yen (Squid Game, Attack of Titan)

A Binary Haze játéka február 22-én fog megjelenni digitálisan PC-re és PlayStation 4-re, a hivatalos oldala alapján pedig egy Nintendo Switch-verzió is várható, bár ott sejtelmesen csak egy "hamarosan" felirat olvasható, míg a másik két platformon már kívánságlistára tehetjük a játékot. Az ára 49,99 dollár lesz.

3.
3.
Shao Kahn
Pedig reméltem hogy PS5-re is jön dobozosan, de úgy tűnik nem. Ha már digitális ps4, akkor a PS5-öm playstation store-án át elérhetem?
1.
1.
crytek
Köszönöm, hogy már az első mondatban leírtátok a lényeget így megkíméltetek a további olvasástól nézelődéstől
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...