Lovagi tornákkal jön a Crusader Kings III kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 6.
  • Letöltés
Link másolása
Tavasszal érkezik a Crusader Kings III DLC-je, amely részben a szabadtéri tevékenységekre összpontosít, de ezen felül is számtalan friss lehetőséget tartogat a Tours and Tournaments.

Ahogy az a címből sejthető, a Crusader Kings III: Tours and Tournamentsben lovagi tornákat rendezhetünk, ez a tevékenység vonzani fogja a környékbeli nemeseket és vándor lovagokat a városunkba, növelve ezzel társadalmi elismerésünket és katonai képességeinket. A legjobb harcosaink ráadásul különleges címeket és kitüntetéseket nyerhetnek, így az általuk vezetett sereg is bónuszokat kap.

Ha kevésbé vagyunk vehemensek, rendezhetünk esküvői szertartásokat is, egy jó házasság növelheti politikai pozíciónkat, és lekötelezhetjük vazallusainkat. Ezen kivül utazásokra indulhatunk szerte a birodalmunkban, kedveskedhetünk alárendeltjeinknek vagy éppen zsarolhatjuk is őket látogatásaik alkalmával. Az új utazási rendszer lehetővé teszi, hogy egzotikus helyekre is eljussunk és növeljük befolyásunkat.

A kiegészítőben számos új páncél és ruházati elem is feltűnik, követhetjük a divatot a Karolingok kora és a középkor vége között.

A Tours and Tournaments valamikor tavasszal érkezik egy ingyenes frissítés mellett. Ez utóbbi átdolgozott aktivitás-menüt hoz magával, olyan új interakciókkal, mint a vadászat, zarándoklatok vagy éppen lakomák. Változik a régenssekkel és vazallusokkal való kapcsolattartás, valamint a tartománykezelés is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...