Érkezik az Evil Dead - Game of the Year Edition!

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Evil Dead-franchise 2020-as co-op és PvP videójátéka április végén egy újabb kiadással gazdagodik. A Game of the Year Edition többek között tartalmazza majd a korábban megjelent összes letölthető bővítést is.

A Saber Interactive és a Boss Team Games közös munkája, az Evil Dead: The Game egy újabb kiadással gazdagodik a következő hónap végén. Április 26-án megjelenik a Game of the Year Edition, ami tartalmazni fogja az eddig megjelent összes DLC csomagot. Sőt, itt nem álltak meg a fejlesztők, egy további letölthető tartalomcsomagot is ajándékoznak az új verzió mellé. 

A "Who's Your Daddy" című bővítés rengeteg újdonságot tartogat majd a játékosoknak: mind a démonoknak, mind pedig a túlélőknek egyaránt. Ez a DLC egyébként az Ash vs. Evil Dead című vígjáték-horror sorozatból merített, amiből új játszható karakterek és skinek is felbukkannak majd a Game of The Year Editionben. 

Emellett a fejlesztőpáros azt is bejelentette, hogy az új kiadás megjelenésével április 26-án a Steam áruházába is felkerül a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...