Visszatér Red Bull Solo Q

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 11.
  • Rendezvény
Link másolása
A League of Legends-bajnokságban az egyéni meccseken van a hangsúly, a selejtezők már folynak, a következőre pedig még bárki jelentkezhet, aki szeretné megmérettetni magát.

Idén sem maradhat el a nagyszabású League of Legends-bajnokság, a Red Bull Solo Q, amely során a játékosok egy az egy elleni harcokban mérhetik össze erejüket. A következő országos selejtező április 15-én lesz. Az országos döntőben pedig kiderül, ki képviselheti Magyarországot a májusi végső megmérettetésen, Londonban.

Az amatőröket megcélzó világverseny során a harcok 1v1 módban zajlanak, a győzelemhez pedig két meccsen kell győzedelmeskedni az ellenfél felett.Az online selejtezőket követően április 23-án a budapesti Gamerland biztosította helyszínen, személyesen fognak megmérkőzni a döntősök. A legjobb 16-ból fog kikerülni az ország legjobb LoL-játékosa, aki hazánk képviseletében küzdhet a fődíjért a május 18. és 21. közötti londoni döntőn.

Ha szeretnétek kipróbálni magatokat, az április 15-i selejtezőre itt tudtok regisztrálni, ha pedig szeretnétek értesülni az eseménnyel kapcsolatos hírekről, esetleg a selejtezők és a döntő eredményeiről, úgy érdemes majd rendszeresen ellátogatni az esemény hivatalos oldalára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...