Trónok harca modot kap a Crusader Kings III

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 12.
  • Letöltés
Link másolása
A modder csapat már az első rész óta készít ilyen témájú tartalmakat. Ezúttal Robert lázadását követhetjük végig, de kilátásban van, hogy bekerülnek a modba más korok eseményei is.

Ha valaki szereti a Paradox Development Studio középkori, politikai stratégiai játékait, és George R. R. Martin fantáziavilágát is, annak talán nem is lesz ismeretlen dolog a még márciusban bejelentett Trónok harc mod, már csak azért sem, mivel a modder csapat már a sorozat első része óta készít ilyen tartalmakat.

Ezúttal Robert Baratheon lázadását játszhatjuk újra, természetesen át is írhatjuk a könyvbéli eseményeket. Nem kizárt, hogy később bekerülnek majd a világ más korszakai, velük együtt pedig olyan fantasy elemek is, mint a Mások vagy a sárkányok. A mod kezdetben Westeros kontinensére fog szorítkozni, azonban valószínűleg bekerül majd Essos is.

Most szombattól pedig elindul a játék nyílt bétája, sőt még trailert is kaptunk hozzá. Tehát, aki szeretné megszerezni a Vastrónt, annak nyitva áll majd a lehetőség.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...