A jövő hónapban bemutathatják a Mortal Kombat 12-t

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 21.
  • Pletyka
Link másolása
Egy iparági bennfentes szerint nagyon közel van a Mortal Kombat 12 leleplezése, nagy valószínűséggel a NetherRealm már májusban bemutathatja a népszerű verekedős játék legújabb darabját.

Úgy tűnik, a következő hónapban várható a Mortal Kombat 12 hivatalos bemutatója, miután Jez Corden újságíró és iparági bennfentes a Twitteren árulta el a lehetséges dátumot a rajongóknak.

Erre egy Maximilian Dood MK9-streamre után került sor. A úriember azt reméli, hogy az új rész sebessége hasonló lesz a kilencedik részének tempójához, erre válaszolt Corden azzal, hogy "szerintem a következő hónapban többet megtudsz erről.".

Már a Warner sem csinál titkot a Mortal Kombat 12-ből: a legutóbbi pénzügyi jelentésben a kiadó már megerősítette a játék létezését, ráadásul a premier is még idén várható.

Szóval május folyamán érdemes lesz követni az eseményeket.

4.
4.
Sophisticated Karen
#3: Én is valami hasonlónak örülnék, de igazi remakeként. 4k120hz de régi hangulattal.
3.
3.
JackBauer7
Én megmondom őszintén a 30. évfordulóra valami gyüjteményt vártam/várok, mondjuk 1080p 16:9 felújításban, kb mint a Capcom a Street Fighterrel. Tetszett a 10-11, de szerintem is túltolják most már... Megnéznék inkább egy teljesen újraírt, de a régi stílushoz hű UMK3-at!
2.
2.
cyberstaker
#1: +1. AZ lett volna a tuti ha remakelik a 9.-et + karakterekkel. De ha már ez nem valósul meg akkor legalább jöhetne vissza a tag team és a team ladder. 2 legfunabb funkció volt.
1.
1.
Kamukaze
Várom a játékot még akkor is, ha az extra karakterek árazásai vicc kategória. Mondjuk jó lenne ha tényleg kicsit visszakanyarodnának a 9-hez. Néha a kevesebb több. Ezt úgy értem hogy nem kellene ennyire túltolni a fatalytik extrázását. Számomra sokszor voltak már az unalmasak és komikusok. Legyen érezhető a brutalitásuk és hagyják ezt a csilli-villi sz*rságot. Lásd: Doom 2016 vs 2020
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...