GC 2023: A Nintendo is ott lesz az idei Gamescomon

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 26.
  • Hír
Link másolása
Végre egy olyan hír, amelyben nem arról kell beszámolunk, hogy egy nagy konzolgyártó kihagyja az adott kiállítást, hanem pont ellenkezőleg! A Nintendo megerősítette, hogy kiveszi a részét az idei kölni eseményből!

Négy év kihagyás után újra ott lesz a Nintendo az 2023-as Gamescomon. Ezt maguk az esemény szervezői jelentették be. Ha pedig a kiotói konzolgyártó részt vesz, akkor valami jelentős dolgot biztosan bemutat majd. De mit?

Két nagyágyú augusztusig a boltokba került, a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom és a Pikmin 4 tehát kiesik. Talán pont a kölni rendezvényen rántják le a leplet a Nintendo Switch utódjáról. Tény, hogy a masina idén hatéves, így minden bizonnyal időszerű lenne egy nagyszabású bejelentés.

Amúgy a Nintendo legfrissebb álláshirdetésében olyan fejlesztőt keresnek, aki jártas a cross-platform munkálatokban, tehát egy darabig biztosan marad az átjárás a két konzolgeneráció között. De ne szaladjunk ennyire előre!

Az biztos, hogy ha velünk tartotok, semmiről sem maradtok le. Az idei Gamescomot egyébként augusztus 23-27. között rendezik.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...