Star Wars Jedi: Survivor - már megérkeztek az első javítások

  • Írta: szlav
  • 2023. május 1.
  • Letöltés
Link másolása
Sajnos a Star Wars Jedi: Survivor nyitóhétvégéjére is rányomta a bélyegét a játék kiábrándító technikai helyzete. A Respawn csapata azonban máris kidobta az első frissítést, ami több technikai bakit is orvosol.

A Star Wars Jedi: Survivor esetében is azok jártak a legrosszabbul, akik a leglelkesebbek voltak, és már az első napon rá szerették volna vetni magukat Cal Kestis legújabb kalandjára. A Fallen Order folytatása komoly technikai hibákkal és szörnyen optimalizálatlanul került a piacra, ez pedig önmagában is komolyan rányomhatja a bélyegét a játék megítélésére. Ezt természetesen az EA és a Respawn Entertainment is szeretné elkerülni, így a fejlesztők a hétvégén máris összedobtak egy frissítést, ami segíthet némileg a tűzoltásban.

Az update, amely PC-n már letölthető, a konzolokra pedig holnap érkezik, első sorban a játék optimalizációs problémáit vette célkeresztbe. A fenti leírásból annyit tudhattunk meg, hogy PC-n (itt a legbajosabb a helyzet) a ray tracing nélküli teljesítmény javul a játékban - valószínű, hogy a sugárkövetés mellett így is nehéz dolgunk lesz, ha 60 fps fölé szeretnénk tornázni a képkockaszámot.

A holnap Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is megérkező patch már valamivel beszédesebb, viszont emiatt ne aggódjanak a PC-s játékosok sem, hiszen az itt megjelenő problémákat a mai PC-s frissítés is kezeli. A konzolos oldalon egyébként szintén a játék stabilitását és teljesítményét kezeli elsődlegesen a frissítés, de néhány specifikus bugot is eltapos a fejlesztőbrigád. Reméljük, hogy ezzel, illetve a következő hetekben érkező további javításokkal kifogástalan szintre kerül majd a játék.

1.
1.
Macifasz
Na, kíváncsi leszek, hogy akkor holnaptól a performance módban végre fogje-e tudni tartani a játék a stabil 60-at. Jelenleg csak nagyon ritka az olyan pillanat, amikor összejön neki, plusz a kedvencem, hogyha performance módban tolom, a cinematic videókat átrakja quality módba. :D Magyarán ha azt szeretném, hogy a cinematic is performance legyen, le kell állítanom a videót, be kell lépnem a menübe, és át kell állítanom a csúszkát. És ezt minden egyes alkalommal. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...