Hamarosan indul az Apex Legends következő szezonja

  • Írta: szlav
  • 2023. május 1.
  • Hír
Link másolása
...ez pedig egyben azt is jelenti, hogy pályára lép Ballistic, a Thunderdome Games egykori bajnoka. Az új szezonban átalakul a pálya is, ráadásul egy új fejlődési rendszert is kapunk.

Az Apex Legends rajongói jobban teszik, ha május 9-én kétszer is bekarikázzák a naptárban, hiszen ekkor indul a legújabb, immáron tizenhetedik (te jó ég!) szezon a játékban. Az Arsenal alcímen futó évad bizonyos szempontból a gyógyulás időszaka lesz, hiszen helyre áll a rend a World's Edge csataterein, ugyanakkor kőkemény pusztításra is számíthatunk, hiszen most lép az arénába August Brinkman, azaz Ballistic is.

A pálya változtatásai, az új hős érkezése és a rengeteg kozmetikai újdonság mellett egy új fejlődési rendszert, a Weapon Mastery névre hallgató számlálót is bevezeti a játék. A rendszer különlegessége, hogy a soron következő szezonokban nem nullázódik majd, így állandó célként, hosszabb távon is gyűjtögethetjük majd a különféle fegyverekhez járó extra kozmetikai jutalmakat. Minden fegyverhez 100 szinten át gyűjthetjük a tapasztalati pontokat, és minden 20. kapunk egy újabb kihívást, melyek teljesítésével egyedi kozmetikai jutalmakat oldhatunk fel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...