Apex Legends

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Respawn Entertainment
Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.
Értékelés: 8.0

Apex Legends - ismerd meg Wraith múltját!

A mai napon rajtol el az Apex Legends következő eseménye, a Voidwalker, aminek a középpontjában ezúttal Wraith és az ő múltja áll. Az eseményt a Wattsonnal indított Stories from the Outlands második része vezeti fel.
  • Írta: Shifty
  • 0 komment

Apex Legends - új hős és fegyver szivárgott ki

Akik szorosabban követik az Apex Legends híreit, azok nem fognak meglepődni Crypto érkezésén. Most azonban valódi képeket láthatunk a hősről, at új stukkerről és az ősszel rajtoló különleges eseményről.

Apex Legends - ébredeznek a magányos farkasok

Elindult az Iron Crown Collection event, mely során nem csak új skineket kapunk, hanem a játékosoknak a csapatukat hátrahagyva lehetőségük lesz kipróbálni magukat a csatamezőn egyes-egyedül is.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Apex Legends - egyedül is harcba szállhatunk majd

A jövő héten kezdődő Iron Crown Collection esemény keretei között egyedül is próbára tehetjük majd magunkat az Apex Legends küzdelmeiben. A játékmód ennek megfelelően csak limitált ideig lesz elérhető.

Apex Legends - konzolon csakis kontrollerrel

A Respawn minden tekintetben igyekszik elérni azt, hogy az Apex Legends csataterén mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson a győzelemért. Épp ezért hamarosan lecsapnak a konzolokon egérrel és billentyűzettel játszókra.

Egymásnak eresztik a csalókat az Apex Legendsben

A Respawn a Redditen adott helyzetjelentést arról, hogy áll az Apex Legends csalói ellen folytatott háborúval. A srácok több megoldáson is dolgoznak, ami könnyebbé teheti majd a játékosok életét a jövőben.

Újra a League of Legends a legnézettebb játék

A Fortnite hatalmas térhódítása ellenére úgy tűnik, hogy a Riot Games MOBA-ja ismét visszavette a vezetést a legnépszerűbb streamelt játékok közt 2019 első félévében. Különös ugrásnak indult a Grand Theft Auto V is.

Apex Legends - hamarosan indul a második szezon

Jövő héten elrajtol az Apex Legends második szezonja, ami rengeteg újdonságot hoz magával. A Respawn Entertainment végre néhány változtatást eszközölt a játék egyetlen térképén, de kapunk egy új hőst és egy vadonatúj fegyvert is.

Repülő bestiák az Apex Legends egén

Közeleg az Apex Legends második szezonja, erre felkészülve pedig szárnyas dinószerű lények, úgynevezett Flyerek lepték el Kings Canyon égboltját. Milyen szerepük lehet majd a jövőben?

E3 2019: Apex Legends - bemutatkozott az új hős

Az EA Playen bemutatkozott az Apex Legends második szezonja, a Battle Charge, ami július elején rajtol majd el. Új fegyvert és hőst kapunk, de a teljesen új térképre még mindig várnia kell a rajongóknak.

E3 2019: Itt nézd vissza az EA livestreamjét!

Ahogy azt az elmúlt évek során megszokhattuk, az Electronic Arts egy saját bulit tart az E3 előtt EA Play címmel. Idén változik az egész, csupán egy livestreamet kapunk, melyben egymás után mutatják be a játékaikat.

Apex Legends - zsugorodnak a bevételek

Ráadásul eléggé erőteljes tempóban, és immár második hónapja. A kezdeti lelkesedés után nehéz helyzetbe kerülhet a játék a közeljövőben, ám úgy néz ki, hogy az EA-nek azért van még pár trükk a tarsolyában.

Növekedéssel zárta üzleti évét az EA

Hiába gyűlöli sok játékos a mikrotranzakciókat és az élő szolgáltatásokat, a gyakorlat azt mutatja, hogy ezekből folyik be a legtöbb bevétel az Electronic Arts számára. Jól ment a kiadó szekere a legutóbbi üzleti évben.

Mobilokra költözhet az Apex Legends

Nagyon betalált a játékosoknál a Respawn battle royale-címe, amit a számok is tükröznek. Az EA még többet szeretne kisajtolni a címből, így amellett, hogy bővül az alapjáték, a mobilos verziók sincsenek kizárva.

Csúsznak a következő Titanfall munkálatai

Izgalmas jövő áll az Apex Legends előtt, de ez sajnos nem jár hátulütők nélkül. A Respawn Entertainment világossá tette: a battle royale-játék miatt kénytelenek elnapolni a következő Titanfall-játék fejlesztését.

Valaki valódi battle royale-mérkőzést szervez

Három nap, száz játékos, egy privát sziget és egy nagy adag pénznyeremény. Nem egy nyári blockbuster történetéről van szó, hanem egy valódi eseményről, ami egy unatkozó milliárdos fejéből pattant ki.

Apex Legends - jön a büntetés a korai lelépőknek

Hatalmas frissítést kapott a napokban az Apex Legends az 1.1.-es update során, melyben a rengeteg új opció közt néhány érdekesség is felütötte a fejét. Ilyen például a véletlenül aktivált büntetés, mely a meccset idő előtt elhagyókat sújtja.

Apex Legends - újabb hősről árulkodnak a nyomok

A nyomok, melyeket a Sony hagyott hátra a játék hivatalos leírásában a PlayStation Store felületén. Ezek szerint a napokban elrajtolt első szezonban Octane mellett egy másik új karakter is befuthat.
  • Írta: sirdani
  • 5 komment

Apex Legends - az összeomlás a múlté

Sűrű hetet tudhat maga mögött az Apex Legends; az elmúlt napokban végre bemutatkozott az új karakter, Octane és elrajtolt a Battle Pass is. Emellett természetesen a technológiai háttérről sem feledkeztek meg a fejlesztők.
  • Írta: sirdani
  • 3 komment

Apex Legends - ma indul az első szezon

A Respawn Entertainment a játék hivatalos oldalán és Twitter-oldalán megerősítette, hogy a mai napon rajtol el a játék első szezonja, a Wild Frontier. Ezzel együtt érkezik a korábban már beharangozott, a Fortnite mintájára felépülő Battle Pass is.