Megszólalt az Apex Legends-bajnokságot feltörő hacker

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 21.
  • Hír
Link másolása
Elmondása szerint csak poénból csinálták, illetve szerették volna, ha a Respawn kijavítja azt a hibát, amit kihasználtak. Ez utóbbi meg is történt, a fejlesztő már jelezte, hogy érkeznek a frissítések.

Destroyer2009, az egyik hacker, aki részt vett az Apex Legends bajnokság döntőjének feltörésében a TechCrunch-csal beszélt. Elmondta, hogy azért támadták a versenyt, mert egyrészt szerettek volna szórakozni, illetve rákényszeríteni a Respawn-t, hogy javítsa a hibát.

Elmondása szerint nem volt semmi rossz szándék a támadás mögött, “nem sok ember használta volna ki ezt a [gyengeségét a rendszernek] ennyire ártalmatlan módon” – tette hozzá Destroyer2009. “Képzeld el, ha nem egy vicc lett volna az egész és nem meme-eket rakunk a chatbe. Biztos vagyok benne, hogy így tönkre lehet tenni valakinek a karrierjét, ha felugrik a csalás a versenyen” – tette hozzá.

A támadás két játékos érintett. Noyan “Genburten” Ozkose wallhacket kapott, Philip “ImperialHal” Dosen pedig aimbotot. Genburten X-oldalán megosztott videóban jól látszik, hogy mi történt. Az eset miatt elhalasztották a döntőt. Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy mikor fogják pótolni az eseményt, viszont a Respawn egy X-posztban már jelezte, hogy már élesítették az első adag frissítést, amitől a megoldást várják.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...