Az AMD feature-e miatt bannoltak játékosokat a CS2-ben

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 16.
  • Hír
Link másolása
A funkció lényege az lenne, hogy megszüntesse a lagot, és bár alapvetően működik, a Valve játéka úgy reagál rá, hogy automatikusan tiltja az ezt használó játékosokat.

A Counter-Strike 2 szeptember végi megjelenése sokak nemtetszését váltotta ki a játék egyértelmű előnyei és érdemei ellenére, és elsőre úgy fest, hogy újabb bűnt róhatunk fel neki. Igaz, a probléma nem egy minden játékost érintő jelenség, viszont annál komolyabb: egyes AMD-kártyák esetében az Anti-Lag/+ funkció bekapcsolása azonnali bant von maga után.

Az érintett kártyák az RX 7000-es szériába tartoznak, egyelőre csak ezekre érhető el a 23.30.1-es driver frissítéssel bekerült funkció. A probléma abban gyökerezhet, hogy az Anti-Lag/+ a .dll fájlokba is belenyúl, amit a játék nem tolerál. A hiba pontos oka még nem ismert, ahogy az sem, hogy az AMD mikor fogja tudni orvosolni azt, viszont a Valve ígérete szerint amint elhárítja a kártyagyártó a problémát, megkezdik az érintett játékosok rehabilitációját.

A dolog igazi szépsége, hogy más játékok kapcsán is hasonlókról számoltak be a játékosok, így az Apex Legends és a Call of Duty Warzone esetében is hibásan működik a lagolást megszüntetni kívánó funkció. Remélhetőleg az AMD rövidesen kiadja a szükséges frissítéseket.

1.
1.
Extol
Hallottam róla, rohadt ciki. Még jó hogy én nem kezdtem el vele játszani, mert ezt a funkciót én is hsználom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...