Az Apex Legends végre megkapja a cross-platform progressziót

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. október 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Respawn Entertainment egy régóta várt funkcióval bővíti az Apex Legends őrületes világát: az október 31-én megjelenő új szezonnal együtt már elérhető lesz a profilunk keresztplatformos mentése.

Az Apex Legends új szezonja 2023. október 31-én debütál PC-n és konzolokon, azonban ez nem minden: a friss tartalmakhoz társul majd a vadiúj cross-platform funkció is. Ez azokat érinti, akik több platformon is játszanak a játékkal, nekik ki kell jelölniük egy elsődleges fiókot és ezentúl a megkezdett karakterek a jövőben osztozni tudnak az elért eredményeken. Minden egyes felhasználó egy játékon belüli üzenetben értesül majd arról, hogy hogyan is zajlik az átállás.

Ezt a funkciót már 2020 óta pedzegeti a fejlesztő cég, egészen pontosan azóta, mióta bevezették a cross-playt az Apex Legends világába. A Respawn a tájékoztatás mellett megjegyezte, hogy természetesen semmi sem fog változni azok számára, akik csak egy platformon játszanak egyetlen profillal. De nem csak ezt a funkciót kapja meg a játék, egy új karakter is csatlakozik a battle royale világhoz: a Conduit névre hallgató egyén elsősorban a társai védelméért lesz felelős a harcok során. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...