Bejelentették a Super Mega Baseball 4-et

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Két éve kaptuk a fülest, hogy az EA Sports visszatér a baseballhoz, nos, itt az első fecske. Miután a kiadó felvásárolta a stúdiót és a vele együtt a Super Mega Basebal IP-t, a negyedik részt már ők adják ki.

Az EA Sports még 2021 májusában vásárolta fel a Metalhead Software csapatát és vele együtt a Super Mega Baseball-sorozatot, a srácoknak két évük volt arra, hogy a karikatúraszerű sportolókkal és könnyed játékmenettel operáló sportjáték negyedik részét összerakják.

Nos, Super Mega Baseball 4 már révbe ért, megjelenése június 2-án esedékes PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen.

A normál változat 49,99 dollárba, míg az extrákkal megpakolt Ballpark kiadás 59,99 dollárba kerül. Ez utóbbival 4 nappal korábban kezdhetünk játszani, már a premierkor megkapjuk a Peril Point stadiont, ezt követi majd a Ciudad de Colores és a Castillo Arena július 31-én, illetve augusztus 31-én.

Rengeteg ismerős sportoló adta az arcát és a nevét a játékhoz, visszatér a Franchise és a Pennant Rade mód, ez utóbbi egy kompetitív online móka, ami csak kontrollerrel játszható, egérrel és billentyűzettel nem.

Közösségi visszajelzések alapján a rajongók által kért funkciók egész során vonultatja fel a Super Mega Baseball 4, beleértve a kiterjesztett trait-rendszert, a Team Chemistryt és a Shuffle Draftot is. Immár nem csak cross-platformos lesz a többjátékos mód, hanem a generációk között is átjár a partnerkereső.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...