The Sims 4 kiegészitők lesznek az Epic következő ajándékai

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 6.
  • Letöltés
Link másolása
Viszonylag későn jelentette be az Epic a következő ingyenes címét, amely a The Sims 4: The Daring Lifestyle Bundle lesz. Sajnos az alapjáték nem lesz a csomag része.

Nem csütörtökön, hanem egy nappal később derült ki az Epic Games Store következő ingyenes cucca, ez pedig a The Sims 4: The Daring Lifestyle Bundle lesz. A csomag tartalmazza a Jungle Adventure, a Luxury Party Stuff, és a Fashion Street kiegészítőket, amelyek május 11-től lesznek elérhetően egészen egy héten át.

Nem árt tudni, hogy a fent nevezett pakk nem tartalmazza az alapjátékot és minden vonatkozó frissítést, amire mindenképp szükség lesz mielőtt a könyvtáradhoz adnád a bundle-t.

A DLC-kkel Indiana Jonesnak állhatunk, elveszett templomokat látogathatunk meg elátkozott ereklyéket keresve, luxuscuccokkal csinosíthatjuk magunkat és a házunkat, illetve divatos ruhadarabokra tehetünk szert. Nem rossz felhozatal, ugye?

Az e heti ingyenes játékokat erre találod.

2.
2.
rDAVE
3 különböző boltban árulják a játék kiegészítőit, nagyon gagyi ez így... Azt olvastam, hogy az EA-vel elvileg össze lehet kapcsolni az Epic-ről DLC-ket, de Steam és Epic között már nem működik a dolog.
1.
1.
AbsurdShark
Az alapjátékot nem tartalmazza, mivel az tavaly október óta ingyenes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...