Elkészült a System Shock, a hónap végén már játszhatunk is vele

  • Írta: szlav
  • 2023. május 10.
  • Megjelenés
Link másolása
El sem hisszük! A rengeteg csúszást követően végre elkészült a System Shock várva-várt remake-je. A konzolos dátumról még nincs infó, PC-n azonban már a hónap végén átélhetjük a legendás sci-fi kaland újrázását

A Nightdive Studios a 2016-os Kickstarter-kampány óta húzogatja a mézes madzagot az orrunk előtt a System Shock-remake kapcsán. Az eredetileg 1994-ben megjelent, több zsánert is alapjaiban meghatározó mű teljes modern újrázása rengeteg késleltetést élt meg az elmúlt években, most azonban végre teljesen kőbe vésődött a megjelenési dátum. A játék elkészült, kinyomtatták az aranylemezét, innentől kezdve pedig semmi nem állhat a május 30-án esedékes PC-s megjelenés útjába.

Rajtunk kívül valószínűleg játékosok milliói várják, hogy megtudhassák, hogyan sikerült a legendás sci-fi horror-FPS modern szájízhez igazított újrázása, amely a Nightdive elmondása szerint jelenetről-jelenetre eleveníti fel az eredeti játékot. Egyelőre mindez azonban csap a PC-s játékosok kiváltsága lesz. Habár a fejlesztők Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is átportolják majd a játékot, a konzolos verziók megjelenéséről egyelőre nem kaptunk friss információt.

3.
3.
Sophisticated Karen
mivel a nightdive studio csinalja, bizok benne nagyon. a shadowman remaster nagyon jol sikerult es nagyon sok hianyzo elemet kijavitottak es hozzatettek (neha mar tul sokat is :D ).
2.
2.
markoci555
addig csúsztatták, amíg kihat belőlem a lelkesedés, ami nagy szó, mivel az egyik kedvenc játékom
remélhetőleg mire újra kedvem támad hozzá, addigra kikupálják, mivel manapság az aranylemez nem jelent semmit
1.
1.
Kamukaze
Ez egy igazán jó hír. Mivel mindig is 2. részt toltam, így ez most teljesen hiánypótló lesz, ráadásul ilyen szép külsővel megkreálva. Alig várom, hogy bitekre náspángoljam Shodan kisasszony popiját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...