Csúszik a Goodbye Volcano High

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 12.
  • Csúszás
Link másolása
Nem ez az első alkalom, hogy a zenés narratív játékot elhalasztják, a készítők beszéltek a fejlesztés nehézségeiről is. A koronavírus-járvány és a narratíva újradolgozása okán most a nyári végi megjelenés a cél.

Az idén februárban megrendezett State of Play műsorán is feltűnő játék eredetileg június 15-én jelent volna meg, azonban a fejlesztők bejelentése alapján az új dátum augusztus 29-e.

A csapat csak úgy tudta volna tartani a június megjelenési dátumot, hogy ha az általuk támasztott minőségi normákból engednek, vagy pedig túlmunkára kötelezték volna a fejlesztőket. Mivel a KO_OP büszke rá, hogy nem élnek a crunch sokat vitatott módszerével, a játékkal kapcsolatos elképzeléseikből pedig nem voltak hajlandók alább adni, így marad az egyetlen logikus döntés: a megjelenés csúsztatása. Szerencsére, csak pár hónapról van szó.

A narratív zenés ritmusjátékban egy csapat érettségiző dinó kalandjait élhetjük át, akiknek egyszerre szakad a nyakába a felnőtté válás, az elmúlás, a kamaszkori érzelmek és a világ vége is. A játék PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re fog megjelenni, ha minden igaz, várhatóan a nyár végén.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...