Érkezik a hivatalos hardcore mód a WoW Classicba

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Az eddig csak rajongó modként létező hardcore játékmód most már hivatalos támogatást fog kapni, a Blizzard elmondása szerint viszont nem szólnak bele, hogy hogyan is játszanak a játékosok azzal az egy darab életükkel.

A World of Warcraft hivatalos Twitter-oldala osztotta meg azt a szűkszavú posztot, miszerint érkeznek a WoW Classichoz a Hardcore szerverek. A Diablo-játékokból ismerős játékmód eddig is létezett, de csak mint rajongói mod, mostantól viszont hivatalos támogatást fog kapni a Blizzard részéről külön hardcore szerverek képében.

Állítólag a készítők nem fognak megkötéseket alkalmazni vagy a "helyes" játékstílus felé terelni a játékosokat ezeken a szervereken, azonban a tény, hogy mindenkinek egy élete van, biztosan más dinamikát fog adni a játéknak a sima szerverekhez képest. A halálunk után nem éledhetünk fel, függetlenül attól, hogy hol vagy hogyan haltunk meg, így például egy párbaj is technikailag halálig tart majd, sokkal nagyobb tétje lesz így egy összecsapásnak. A hardcore szerverek elvileg nem a meglévők átalakított verziói lesznek, hanem teljesen újak, az élesedésük dátuma viszont még nincs bejelentve.

1.
1.
Grabowsky30+
mint egy falat kenyér..... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...