Stray - Xboxra tart a legcukibb macskakaland

  • Írta: szlav
  • 2023. május 16.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy fest, egy év PlayStation-exkluzivitás után végre Xboxon is utat törhet magának a BlueTwelve Studio cirmosa. Az ESRB már bejegyezte a Stray Microsoft-konzolos kiadásait.

A világ legjobb macskaszimulátora és a tavalyi év egyik legnagyszerűbb indie játéka, a Stray hamarosan új platformokat hódíthat meg. Erről egyelőre ugyan nem nyilatkozott hivatalosan a BlueTwelve Studio csapata, az azonban mégis árulkodó, hogy az európai korhatár-besorolásért felelős szerv, az ESRB a közelmúltban besorolást adott a Stray (eddig nem létező) Xbox One-ra, illetve Xbox Series X/S-re szabott kiadásának.

Mivel hivatalos infók egyelőre nem érkeztek az xboxos megjelenésről, egyelőre csak találgathatunk a vörös cica érkezéséről, egy jól informált tippünk azonban már van. Mivel a játék eredetileg 2022. július 19-én jelent meg PlayStation-konzolokra, és az exkluzivitási szerződések gyakran egy évre szólnak, jó esély van rá, hogy az idei július második felében, vagy legalábbis ezt követően válik elérhetővé a Stray a Microsoft platformjain.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...