Diablo IV-eseményt kap a Diablo: Immortal

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Az eredetileg mobilos spinoff játék jövő hónapban a számozott folytatás okán kap majd egy új eventet, amiben új küldetések, zónák és egy új játszható karakter is érkezni fog

Egy évvel a vegyes fogadtatású mobiljáték megjelenése után a Blizzard most egy tematikus eventet helyez a játékba. Az esemény júniusban, a Diablo IV megjelenése kapcsán indul, és a Merciless Monstrosity nevet viseli majd. Az eventhez kapcsolódik majd a Children of Lilith Battle Pass és a Hatred’s Heritage Phantom Market is elérhető lesz a játékosoknak. Egy új karakterosztályt is kap majd az Immortal, aki "friss vért hoz majd a játékba", ennél bővebbet egyelőre nem árultak el.

Ahogy Diablo: Immortal tesztünkben is megemlítettük, a játék teljesen élvezhető és végigjátszható érintőképernyőn, ráadásul teljesen ingyenesen, bármilyen pénzköltés nélkül. Azonban a meta buildek korlátozott száma és a drága mikrotranzakció miatt igen rázósra sikerült a játék fogadtatása. Ha valaki csak a történet, vagy esetleg az új event végett szeretné kipróbálni, az természetesen megteheti teljesen ingyen, sőt PC-n is elérhető a játék béta formájában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...