Októberben érkezhet az Alan Wake 2

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 22.
  • Pletyka
Link másolása
Legalábbis a főszereplő szinkronizáló Matthew Porretta erről beszélt egy podcast adásban, véleménye szerint a játék nagyon jó, ijesztő és nehéz lesz, és bizakodik, hogy összejön az őszi megjelenés.

Matthew Porretta a Monsters, Madness and Magic podcast hétvégi adásában beszélt saját eddigi életútjáról, a horrorhoz való viszonyáról, és természetesen a készülő Alan Wake 2-ről is.

Porretta elárulta, hogy rengeteget dolgoztak a játékon, és még sok munka van hátra, a közelmúltban Finnországba is elutazott a Remedy főhadiszállására. A műsorban elhangzottak szerint a játék októberben jelenhet meg, azonban pontos céldátumot nem tudott mondani. Igaz, ezt követően a titoktartási szerződésére hivatkozva nem volt hajlandó több részletet elárulni a játékról.

Sam Lake, a játék kreatív rendezője még a 2021-es bejelentést követően elmondta, hogy a játékkal kapcsolatban rádiócsend várható, ami azóta is fennáll. Hogy valóban játszhatunk-e a játékkal idén ősszel, még kérdéses, azonban az eddig információk szerint a fejlesztés jól halad, így nem kizárt, hogy még az idén megjelenik a 2010-es játék várva várt folytatása.

1.
1.
Venefycus
Nagyon jó lenne, ha tényleg jönne októberben, már nagyon várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...