A World of Warcraft írója azt állítja, hogy egy vicc miatt rúgták ki

Link másolása
A Diablo-játékok Treasure Goblinjaira hajazó Loot Specialist karakter márciusban került be a játékba, és a dizájner Eric Covington írta néhány párbeszédüket - vesztére.

A Blizzard Entertainment MMORPG-je körül szinte folyamatosan zajlik az élet, most az egyik kreatív író és dizájner esete van porondon. Eric Covington, aki a játék dialógusait írja, legutoljára a Loot Specialist karaktereket (a WoW treasure goblinjait) áldotta meg néhány mondattal és ezekben nem szégyellt elsütni egy poént. 

A World of Warcraft immár exdizájnere és -írója tehát azt állítja, hogy a Blizzard kirúgta, miután a frissen megírt párbeszédben elsüt egy, a vállalati kapzsiságot kifigurázó viccet. Az esetről ő maga számolt be a Twitter-fiókján. Elmondása szerint a vállalat vezetői közül valaki látta a párbeszédet és nem értette, hogy miért vicces - így Eric Covington már nem dolgozik a cégnél. 

Covington megjegyezte, hogy a World of Warcraft hivatalos Twitter-fiókja tulajdonképpen olyan videókat tett közzé, amelyeken a Loot Specialist legjobb sorait mutatták be, amíg fel nem hívták a figyelmüket arra, hogy azt népszerűsítik, amiért állítólag kirúgták a dolgozót. 

1.
1.
markoci555
Csak nem magára ismert egy fejes és bedurcizott? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...