SGF 2023: Az év végén indul az Instinction korai hozzáférése

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 11.
  • Videó
Link másolása
A Future Games Show-n előkerült az Unreal Engine 5-tel hajtott dinóvadászós shooter is, ami bitang jól fest mozgásban. A Hasbane csapata ráadásul egy hozzávetőleges megjelenési dátummal is szolgált.

Elképesztő látványvilágot prezentál a Hashbane kooperatív dinós lövöldéje. A Yucatán-félszigeten rejtőzködő világba egy kalandvágyó ökológus-csapat kerül, ahol kihaltnak hitt lények élnek, miközben egy ősi civilizáció megpróbálja megvédeni ezt a földet. A történetet ráadásul Cameron Suey (Star Wars: The Force Unleashed), Aly Samson (God of War), és Rhianna Pratchett (Rise of the Tomb Raider) vetette papírra.

Szerencsére már nem kell olyan sokat várni az első játszható verzióra. A fejlesztők a Future Games Show apropóján elhintették, hogy az Instinction korai hozzáférésű verziója 2023 végén érkezik VR- és modtámogatással. A végleges változat valamikor 2025 harmadik negyedévében landol PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Merőkanál
2025
Hol van az még te jó ég annyira felesleges szerintem mutogatni még a programot
1.
1.
crytek
Régóta várós már a game. Igaz most se sokat mutattak belőle de egész hangulatos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...