SGF 2023: A Fable trailerével nyitott az Xbox műsora

  • Írta: szlav
  • 2023. június 11.
  • Videó
Link másolása
Nem ért még véget a hősök kora! A Playground Games egy pompás CGI-jellegű előzetessel lepte meg a Fable rajongóit, habár az eredeti trilógia szerelmeseiben valószínűleg csak mégtöbb kérdés merült fel a videó után.

Tudtuk, hogy a Fable is részt vesz majd az Xbox nyári műsorán, a redmondiak pedig nem is halogatták sokáig a dolgot. A vidám fantasy-szerepjáték rebootja nyitotta a show-t, az Xbox Series X-en futó, valódi játékmenettel fűszerezett látványt pedig akár CGI-trailerként is felfoghattuk volna. A videóban egy hivatásos középkori kalandor és egy modern okostojás találkoznak, ez azonban nem az egyetlen látványos különbség a két figura közt.

Sokkal több infót sajnos nem hozott az előzetes, hiszen azt már korábban is tudtuk, hogy a Fable a Game Pass elsőnapos megjelenése lesz.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

12.
12.
Br1sk
jobb mint amire számítottam. konkrétan árad belőle a feble hangulat meg a dizájn is passol a régihez csak sokkal modernebb. szerintem ez nagyon jó lesz
11.
11.
nemrobotvagyok
Szerintem is elég jó.Az elsőben is volt humor. Ebben is van, csak már modernebb angolos-londonos.

Egyébként írja 10mp körül hogy: In-game footage és még néhány helyen látszik is, mintha.
10.
10.
delphijos
#1: Hát nem tudom, én a video alatti lelkesedős komment cunamit nem értettem, mert ez kb. bármi lehet még. Egy csomóan írták hogy milyen jó lesz, és alig várják, közben meg arról hogy milyen ez, ebből egyáltalán nem derül ki semmi. Egy ilyet akkor is lehet csinálni, ha még 4 év a megjelenés, és sehogy se áll a játék.
9.
9.
Low Noise
Én nem ismerem a Fable játékokat, miről szól, óriásokról és törpékről?
8.
8.
Robilluma
Ebben, valamint a South of Midnight trailerben is több a közös: mind2 full cinematic, dátum nincs hozzájuk (még év sem), valamint sikerült 2 perces trailerek alatt megutáltatni a 2 játék női protagonistáit. Nem tudom ki találta ki ezt a férfi-nő átmenet, bugyuta arcú hegyi bulgár szépségét és a South of Midnightban az orrkarikás, fonotthajú afroamerikai démonvadászt, de jár a taps. Hihetetlen antipatikus mind2.

Ha olyan lesz a játék mint amikor eldobja a kiscsaj a tűzlasztit, akkor legalább szép lesz.

Mindenesetre köszönjük Phil az in-engine gameplay-eket, amiket ígértél.
7.
7.
Doomsayer
6.
6.
markoci555
Ez csak egy kis videó volt kedvcsinálónak, vagy tényleg ez lesz az irány is?
De 0:28-nál az a tűzgolyó jó lenne, ha így nézne ki majd a játékban is.
5.
5.
DragonBleacPiece
4.
4.
norbi27
Hihetetlen, hogy még egy évszám se fért bele.
3.
3.
crytek
Hát érdekes ez a babszemjankó féle irányvonal egyelőre nem győzőtt meg. Továbbra is amondó vagyok hogy mind a MS mind pedig a rajangók sokkal jobban jártak volna egy Fable 2 Remake-el.
2.
2.
Br1sk
1.
1.
Jarl Balgruuf
Ez minden csak nem Fable. Szégyen amit az MS ebben a genben is művel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...