SGF 2023: Lerántották a leplet a Star Wars: Outlaws-ról!

  • Írta: sirdani
  • 2023. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Star Wars-fanok számára aligha akad annál nagyobb ajándék, minthogy a Disney elvette az EA-től a franchise exkluzív jogait – legalábbis a videójátékok terén. Az első nagyobb cím alapján pedig tényleg izgalmas évek elé nézünk!

Kisebb meglepetésként az Xbox Games Showcase harmadik címe egyből egy vadonatúj Star Wars-játék bejelentése volt, melyet ráadásul a The Divison ubisoftos fejlesztőinek köszönhetünk. A cinematic trailer alapján ugyan nem derült ki túlságosan sok részlet a projektről, ám a hamisítatlan Star Wars-atmoszféra garantált, mint ahogyan az is, hogy még pár ilyen trailer, és az Erő videójátékos fronton nem csak ébredezni, de egyenesen tombolni fog. Az ígéretek szerint a holnap este esedékes Ubisoft Forwardon – melyet szintén élőben követhettek majd a GK oldalán – árulnak el több infót az alkotásról, illetve egy gameplay trailerre is számíthatunk!

A Star Wars: Outlaws 2024-ben érkezik majd Xbox Series S/X-re biztosan, holnap pedig kiderül, hogy még mire!

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
Low Noise
Jó, hogy elveszik az EA tól a jogokat, a Star Wars ban sokkal több van mint állatok öldöklése fénykarddal a vadasparkban.
3.
3.
Nate Hope
Éppen ideje volt már, hogy elvegyék az EA-től a jogokat, siralmas, amit leműveltek a Star Warsszal. Én egyelőre totál pozitívan állok ehhez a játékhoz.
2.
2.
crytek
Ez nem sok így. De ha jól összerakják ez lehet a következő fasza sw game az EA féle mellett
1.
1.
Br1sk
ez alpján passz. holnap gameplay is lesz majd azon látni valami értelmezhetőt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...