SGF 2023: A világ legváltozatosabb szimulátora lesz a Microsoft Flight Simulator 2024

  • Írta: sirdani
  • 2023. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Jövőre szintet lép a Microsoft repülős szimulátora! A franchise egyfajta evolúciós lépcsőfokaként is értelmezhető új részében minden lesz, ami a repüléssel kapcsolatos, a mentőhelikoptertől kezdve, egészen a hőlégballonokig.

A 2020-ban visszatért Microsoft Flight Simulator hatalmasat durrantott minden szempontból, legyen szó akár a szabadon bejárható teljes bolygóról, az autentikus pilótafeelingről, vagy a lélegzetelállító látványról. Utódja pedig valahogy még ezt is überelni fogja!

A széria legtöbb rajongója nem igazán talált kivetnivalót a 2020-as alkotásban, legfeljebb azt, hogy kezdetben csak kevés jármű állt rendelkezésre, az izgalmasabb gépek vagy például a helikopterek teljes egészében kimaradtak. Na meg időjárás ide vagy oda, a hatalmas világ sem dúskált éppen az interaktív lehetőségekben – leszámítva természetesen a repterek környékét.

Nos, a Microsoft Flight Simulator 2024 nagyot fog előre lépni ezen a téren. Az új alkotásban ugyanis az önfeledt szabad mókázás helyett már konkrét küldetésekben vehetünk részt, hatalmas villanyoszlopokat szállíthatunk, tüzet olthatunk a levegőből, mentőhelikopterezhetünk, olajfúró tornyokra látogathatunk el, mezőgazdasági földeket permetezhetünk, hegyimentőzhetünk, ejtőernyősöket fuvarozhatunk, és még a világ legnagyobb teherszállító gépeit is irányíthatjuk. Ó igen, és a helikopterek mellé csatlakoznak még a spéci négyrotoros gépek, a hőlégballonok és szupertitkos kísérleti repülők is, szóval a változatosságra garantált, hogy nem lesz panaszunk!

A Microsoft Flight Simulator 2024 nem túl meglepő módon 2024-ben érkezik PC-re és Xbox Series S/X-re, illetve már rögtön az első naptól a Game Pass kínálatába.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
zalanrados
Sziasztok. Tekintve, hogy a Microsoft flight simulatornak is nagy a gépigénye, lehet tudni, hogy a 2024-es játékhoz mekkora erőforrás fog kelleni?
2.
2.
Sophisticated Karen
1.
1.
Animejetix
Leszopom magam! A jelenlegiben is többszáz órám van és még sehol se jártam, csak pár helyen a földön.... LoooL eldobom az agyam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...