Visszatérnek a Quitalitiyk a Mortal Kombat 1-ben

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 26.
  • Hír
Link másolása
Külön animációt kapnak a karakterek, ha az őket irányító játékos meccs közben szándékosan kilép a játékból, ezzel nem csak az ellenfél győzelmét fogja biztosítani, de a saját beégetését is.

Most hétvégén tartották a Mortal Kombat 1 szervertesztjét konzolokon, és hát mondani sem kell, hogy rengetegen vetették rá magukat a soft reboot játékra. Köztük volt Ryan Neal, aki Ketchup néven talán ismerősebb lehet a verekedős játékok rajongói számára. A profi játékos és tartalomgyártó kapta kamera végre, hogy a Mortal Kombat 1 bár reboot, azért ápolja a hagyományokat: a quitalityk visszatérnek.

A rage quitet jutalmazó külön animációkat még a Mortal Kombat X-ben hozta be a NetherRealm csapata, ami azon felül, hogy körtől függetlenül instant győzelmet jelent az ellenfélnek, valamilyen szinten élcelődés azon, aki feladta a harcot. Alább egy másik példát is láthattok, bár kissé nehezen kivehető, hogy mi történik (Kenshi eltöri a saját nyakát):

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re. Hogy lesz még a mostanihoz hasonló stresszteszt, még nem tudni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...