Kiszivárgott az ARC Raider játékmeneti videója

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 3.
  • Pletyka
Link másolása
Az azóta már törölt videó kapcsán a kommentelők nem igazán beszéltek elismerően, igaz, még csak az alfa verzió zárt teszteléséről kiszivárgott anyagról van szó.

Még májusban írtunk róla, hogy műfajváltáson esett át az Embark Studios készülő játéka. Az eredetileg PvE co-op lövöldének induló játékból egy PvPvE cím lett, ami inkább egy úgynevezett extraction shooter lesz. Erről tanúskodik a napokban tartott zárt alfa tesztelésről kiszivárgott játékmeneti videó is.

A videót azon prózai okból nem mellékeljük a cikkhez, mert azt már az Embark leszedette a YouTube-ról, de a róla szóló diskurzus továbbra is olvasható a Redditen. Annyi azért biztos, hogy a hozzászólók túlnyomó többsége nem esett hanyatt a – szerintük – középszerű, unalmas játékmenettől, az akció hiányától, és alapvetően a műfajváltástól sem. Sokan a 2021-es The Game Awardson látottakat várták a játéktól, ezért egyértelműen csalódtak is a látottakban.

Fontos hangsúlyozni, hogy még egy alfa stádiumban lévő játékról van szó, így amit láttak is a szerencsések a videó törlése előtt, azok sem a végleges játékot látták. Ezen a ponton a negatív visszhangoknak hála az sem kizárt, hogy átdolgozzák az ARC Raiderst, esetleg visszatérnek az eredeti koncepcióhoz (bár az újabb csúszásokat jelenthet). Hogy a játék mikor és mire jelenik majd meg, még nem tudni, bízzunk benne, hogy a végleges verzió megéri majd a várakozást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...