Konzolokra is megjelent a Settlers: New Allies

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Az előző generáció gépeire optimalizálva jelent meg a játék, természetesen a jelen generáción is játszható, a konzolos verzió támogatja a cross-platform és cross-progression funkciókat is.

A Settlers-sorozat legújabb darabja még márciusban jelent meg PC-re, akkor tesztet is készítettünk belőle, most pedig eljött az idő, hogy a nappalit (és Switch esetében minden más helyszínt) is meghódítson a nagy múltú építgetős játék.

A konzolos verzió lényeges eleme, hogy teljes mértékben támogatja a platformok közötti átjárhatóságot úgy multiplayer szempontjából, mint pedig az egyéni előrehaladásunk tekintetében, így ha pl. PC-n kezdtük el játszani a játékot, de szeretnénk azt Switch-en folytatni, semmi akadálya. A Switch-verzió kapcsán azonban érdemes számolni azzal, hogy bizonyos funkciók nem úgy működnek, mint a másik két platformon: ha kilépünk egy multis meccsből, nem fogunk tudni visszalépni, a 4v4 játszmáknál pedig le leszünk korlátozva 250 egységre a normál 500 helyett (ez mind a négy játékosra vonatkozik, platformtól függetlenül).

A játék alapból 60 dolláros áron debütál, a Deluxe Edition pedig 70 zöldhasúba fáj, mindkét verzió elérhető már PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en, de az Amazon saját streaming szolgáltatásán, a Lunán is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...