Egyórás demót kapott PlayStationön a The Callisto Protocol

  • Írta: szlav
  • 2023. július 6.
  • Hír
Link másolása
A Striking Distance Studios horrorjátéka is csatlakozik a PlayStation Plus Trials-programjához. Ezzel az előfizetők egy órán át nyúzhatják a vegyes fogadtatású Dead Space-klónt.

A Final Transmission DLC megjelenésével gyakorlatilag révbe ért a The Callisto Protocol. Habár az eredeti Dead Space megálmodója vezette a játék munkálatait, a horrorjáték fogadtatása jócskán elmaradt a legendás elődtől - egy középszerű, több szempontból is kiábrándító kalandot kaptunk, amely az erős konkurencia (Dead Space-remake, Resident Evil 4-remake) mellett hamar a feledés homályába merült.

Mielőtt azonban végleg törölnénk az emlékezetünkből Jacob Lee kalandját, felhívjuk a PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön aktív játékosok figyelmét arra, hogy a The Callisto Protocol kapott egy egyórás demót a PlayStation Plus Trials keretei közt. A PlayStation Plus Premium előfizetéssel rendelkező játékosok tehát nagy kanállal kóstolhatnak bele a játék első felvonásába - nem rossz deal ez, hiszen a The Callisto Protocol nyitánya minden kétséget kizáróan elég erősre sikeredett. Ha tehát ti is előfizetők vagytok és nem próbáltátok még a játékot, akkor hajrá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...