Kobe Bryant előtt tiszteleg az NBA 2K24

  • Írta: szlav
  • 2023. július 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Szeptemberben érkezik az NBA 2K következő felvonása, melynek különleges kiadásain ezúttal a tragikus balesetben elhunyt kosárlegendát, Kobe Bryantet láthatjuk majd.

A 2K és a Visual Concepts bemutatta az NBA 2K24-et. Az évente visszatérő sportjáték ezúttal a 2020-ban tragikus körülmények közt elhunyt Kobe Bryant előtt tiszteleg - őt láthatjuk majd a Kobe Bryant Edition és a Black Mamba Edition borítóján is. A Los Angeles Lakers legendás játékosát a sport egyik rajongójának sem kell bemutatnunk: Bryant ötszörös NBA világbajnok, 18-szoros All-Star, kétszeres Finals MVP és kétszeres olimpiai aranyérmes kosárlabdázó volt.

A borítóképek leleplezése mellett megtudtuk azt is, hogy a szeptemberben 8-án debütáló NBA 2K24 idén végre cross-play támogatást kap majd Xbox Series X/S és PlayStation 5 között. A fejlesztők azonban ezúttal sem bántak kegyesen a PC-s táborral. Ők idén is az előző generációs kiadást kapják, vagyis kénytelenek lesznek beérni a keresztplatformos játék, proPlay-funkciók és a MyCareer hatalmas városa, illetve a hozzá fűződő kampány nélkül.

Az NBA 2K24 szeptember 8-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

1.
1.
DarkLord
Mondjuk nem volt kérdés, hogy Kobe lesz a 24-en...viszont szerintem baromi nagyot húztak volna vele, ha 8.hó 24.-én jelent volna meg a játék, ugye az első mez száma a 8-as volt és az a pár nap nem osztott szorzott volna. Amúgy meg ezt a crossplay-t úgy hírdetik, mintha a spanyolviaszt találták volna fel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...