Készülőben lehet A Plague Tale 3?

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 8.
  • Pletyka
Link másolása
Az Asobo Studio álláshirdetései sokat sejtetően arra utalhatnak, hogy már készülőben van Amicia történetének folytatása, az biztos, hogy ha így is van, nem holnap fog megjelenni.

Az Asobo Studio nevét nem csak a Plague Tale-játékok kapcsán ismerhetjük, hanem a Microsoft Flight Simulator is nekik köszönhető. A frissen kiposztolt álláshirdetések alapján ez utóbbi projekthez keresik most az új szakemberek javát, legalábbis a pozíció neve utáni zárójeles rész alapján.

Ugyanakkor több pozíció neve mellett a "PLAGUE TEAM" megjelölés szerepel, ilyen a VFX művész, a vezető játéktervező, a vezető A.I. programozó és a vezető animátor is. Persze, az is logikus feltételezés lenne, hogy a jelölés csak arra szolgál, hogy az érdeklődőnek jelezze, annak a csapatnak a tagja lehet, amelyik a Plague Tale-játékokon dolgoztak, vagy az sem kizárt, hogy belső megjelölésről van szó. Ennek ellenére valószínűbb – és örömtelibb – feltételezés, hogy már folyamatban vannak a harmadik rész munkálatai.

A meghirdetett pozíciók alapján egyértelmű, hogy ha valóban erről is van szó, a játék megjelenésétől még évekre vagyunk, remélhetőleg a jövőben hivatalos megerősítést is kapunk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...