A PlayStation Plusban is megjelenik a Sea of Stars

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 26.
  • Bejelentés
Link másolása
És a nagy rivális Game Passhez hasonlóan itt is rögtön a megjelenés napján elérhető lesz a játék, akinek még nincs előfizetése, annak pedig már elérhető a játék demó a Sony konzoljaira is.

A hírt maguk a készítők osztották meg a hivatalos PlayStation Blogon, így a nosztalgikus JRPG augusztus 29-i megjelenésekor egyből bekerül a PlayStation Plus játékkatalógusába, és az Extra és Premium előfizetők számára is elérhető lesz a játék.

A készítő Sabotage Studio tervei szerint egy olyan alkotást akarnak adni a játékosoknak, amely visszaadja azoknak a játékoknak a hangulatát, amelyen ők is felnőttek. Mindent, ami jó volt a klasszikus JRPG-kben megtartanak, ami viszont már akkor is körülményesnek és feleslegesnek érződött, kigyomláltak, így a klasszikus műfajban megjelenő játék mégis modernnek fog hatni.

Aki szeretné minél előbb kipróbálni, vagy még nem fizetett elő a Sony szolgáltatásra, annak elérhető a játék demója PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is.

A Sea of Stars a Game Passben is azonnal megjelenik, így érthető, hogy a Sony hasonló lépésre szánta el magát. Bár a cég állítása szerint a belső fejlesztésű címeik továbbra sem lesznek elérhetők day-one egyik előfizetői csomagban sem, azért reméljük, hogy a piaci nyomás hatására megszaporodnak akár az indie, akár a külsős AAA címek a PlayStation csomagjaiban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...