Készül a Slender: The Arrival fejlesztőinek új horrorjátéka, az S: Lost Chapters

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem csupán a The Slender: The Arrival felújított változatát jelentette be a Black Isle Studios, hanem egy folytatást is, amely egyszerűen csak S: Lost Chapters címen fut. Ez lesz a csapat "legintenzívebb" horrorélménye.

Több éves hallgatás után a Black Isle Studios nem aprózta el a bejelentéseket: este a Slender: The Arrival ráncfelvarrott verziójáról rántották le a leplet, ma pedig a folytatásról. Az S: Lost Chapters a készítők "eddigi legambiciózusabb és legintenzívebb horrorélményét" képviseli.

A leírás alapján a játékban a horror és a valóság közti határok kezdenek elmosódni, miközben visszatérünk abba a kísérteties mesébe, amelyek egykor milliók lelkét tagadták meg. A múlt és a jelen szálait összekötik, miközben ismerős karakterekkel és új rejtvényekkel találkozunk, amelyek megkérdőjelezik a valóságot.

A csapat nagy hangsúlyt fektet a modern játékmenetre, illetve a durva hang- és fényhatásokra. Óvatosnak kell lennünk, mert ezeket az ellenfelek is ellened fordíthatják, így minden találkozás idegtépő lehet, amelyek próbára teszik ügyességedet és intuíciós képességeidet. A túlélési mechanika immár túlmutat az egyszerű rejtőzködésen és meneküléseken - nehéz döntéseket kell hoznunk, erőforrásainkat okosan kell beosztanunk, és folyamatosan alkalmazkodnunk kell a változó fenyegetésekhez.

Nemcsak Slender Man tér vissza ebben a könyörtelen rémálomban, hanem új félelmetes lényekkel is meggyűlik a bajunk.

Az S: Lost Chapters még nem rendelkezik dátummal és egyedül csak a PC-s verzió a biztos.

1.
1.
crytek
Tetszik, várjuk ezerrel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...