Az Alien is csatlakozik a Dead by Daylighthoz

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 1.
  • Hír
Link másolása
Újabb fantasztikus crossover-eseménnyel gazdagodik a Dead by Daylight! A multis horrorjáték következő gyilkosa maga a nyolcadik utas, vagyis az Alien-filmek xenomorfja lesz.

A Behaviour Interactive az évek során bemutatta, hogy egy erős alapokra építő, egyedi játékkal, illetve erős post-launch támogatással hosszú-hosszú éveken át életben lehet tartani még egy multiplayeres horrorjátékot is. A Dead by Daylight továbbra is arat, ezt pedig nem utolsó sorban a fantasztikus vendégkaraktereinek köszönheti. Legutóbb Nicolas Cage csatlakozott a túlélőkhöz, a következő vendég pedig egy xenomorf lesz, egyenesen Ridley Scott Alien-filmjeiből.

A játék fejlesztői egyelőre csak a fenti teasert hozták nyilvánosságra, vagyis a további részletek, a karakter képességei és a crossover-event többi érdekessége még bejelentésre vár - ennek egy hét múlva, augusztus 8-án jön majd el az ideje. Mi iszonyatosan örülnénk, ha az esemény során a Nostromo fedélzetére is eljutnánk, a túlélők közt pedig Ellen Ripley is feltűnne. Ugye ezzel nem vagyunk egyedül?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...