Újabb hasznos funkcióval bővül az Xbox Discord-integrációja

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 2.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft és a Discord közös együttműködése eddig is nagyon gyümölcsöző volt, hamarosan azonban egy újabb remek funkcióval, közvetlen játékstreameléssel bővül a konzolon használható csevegóprogram.

A cross-play korában fantasztikus lehetőség, hogy PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is cseveghetünk a más-más platformokon játszó barátainkkal, hála a Discord konzolos integrációjának. A Microsoft térfelén eddig is eléggé egyszerű és zökkenőmentes volt ez, hamarosan azonban egy újabb remek funkcióval bővül az Xbox-konzolok menüjébe épített csevegőalkalmazás.

Az Xbox Insiderek számára már tesztelhető szoftverfrissítés ugyanis lehetővé teszi majd, hogy az Xbox Series X/S-en futtatott játékainkat közvetlenül Discordra streameljük, így megosztva az élményt a barátainkkal (akár csevegés közben). Habár ez a funkció kevésbé létfontosságú, és valószínűleg csak a játékosok egy kisebb hányada fogja igazán értékelni, az mindenképpen nagyszerű jel, hogy a Microsoft és a Discord tovább dolgoznak azon, hogy tökéletes legyen a platformok közti játék és csevegés élménye.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...